Info

Yleistä kuvauksista
Hinnastossa esitetty kuvausaika on viitteellinen. Kuvauksiin varataan aina mieluummin liikaa aikaa kuin, että alamme toteuttaa kuvauksia liian tiukalla aikataululla. Näin kokemus on kaikille miellyttävä. Kuvauksissa teidän tarvitsee harvoin poseerata, jos ette itse niin halua.

Kuvauslokaatio, eli kuvauspaikka
Kuvaukset voidaan toteuttaa ulkona miljöössä tai teidän kotona. Miljööllä tarkoitetaan tässä tapauksessa luontoa. Miljöö on ehdottomasti suosikkipaikkani kuvata. Luonnon alati vaihtuva näyttämö on joka kerta hieman erilainen ja antaa kuviin uskomattoman hienon taustan. Minulla on tiedossa hyviä kuvauslokaatioita mutta jos teillä on mielessä jokin suosikkipaikka missä haluatte miljöökuvauksen toteuttaa, älkää epäröikö ehdottaa sitä!

 

Vaatetus
Sovitaan etukäteen siitä toteutetaanko kuvaus ulkona vai sisällä. 
Yksiväriset vaatteet, ilman printtejä ja tekstejä tekevät kuvista rauhallisia ja harmonisia. Sisarus- sekä perhekuvissa samankaltainen vaatetus luo yhtenäisen kokonaisuuden. Ennen raskauskuvia pukeudu löysiin vaatteisiin, ettei ihoon jää painaumia.

 

Iho ja kynnet
Monesti odotuskuvauksissa otetaan kuvia kädet vatsalla, joten on hyvä että sekä isän että äidin kädet ja kynnet ovat huolitellut. Naisilla nude lakka tai ei lakkaa laisinkaan toimii parhaiten. Odotuskuvia varten rasvaa myös vatsan iho.

 

Kuvauksen siirtäminen ja peruminen
Miljöökuvauksissa on säävaraus. Sateisella säällä kuvaukset voidaan siirtää sisätiloihin tai voidaan varata uusi kuvausaika. Jos joudut itse siirtämään tai perumaan kuvauksen, teethän sen mahdollisimman pian, kuitenkin 12h ennen kuvausta. Peruttamattomasta kuvauksesta veloitetaan täysi hinta.

 

Stailaus
Kaipaatko ammattilaisen laittamaan hiukset ja meikin kuntoon?
Tässä asiassa auttaa Laivalinnakadulla sijaitseva Studio Huoltamo.
Parturi-kampaaja Salla Pesonen loihtii kuvaukseen sopivan meikin ja kampauksen,

niin naisille kuin miehille.
Kysyttävää? Kilauta Sallalle 044 244 0259.

Toivon että kuvistani välittyy aito ilo, rakkaus ja leikki. 

 

Tervetuloa kuvauksiin!

-Hanna

Varaa kuvaus!

Kuvausajan, lahjakortit ja POP.UP -kuvaukset voit varata soittamalla, viestillä, somessa, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.
 

Jos en pysty vastaamaan soittoosi,

laitathan perään tekstarin.
 

Puhelin +358 45 143 4556

Sähköposti hannakphoto@hotmail.com

Ollaan yhteydessä!

© 2019 HannaK Photo Y-2667652-7 / Valokuvaus, Varkaus ja lähikunnat / 045 143 4556  / hannakphoto@hotmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon