Usein kysyttyä

Haluaisimme kuvaukseen, mutta työvuorot/lomat ei ole vielä selvillä, voidaanko silti varata aika?

Ilman muuta! Tämä onkin paras keino saada kuvaus sille ajanjaksolle kun haluaa. Voimme sopia alustavan kuvausajan, esim. kuukausitasolla. Sitten kun teidän työvuorot/lomat selviää, tarkennamme kuvauspäivän ja ajan.

Miten kuvaus varataan?

Voit varata kuvauksen laittamalla viestiä ota yhteyttä -sivun kautta, sähköpostilla, soittamalla tai somen kautta.

Miten valmistautua kuvaukseen?

Saatte ennen kuvausta sähköpostiin kuvausinfon, jossa on kerrottu kuvaukseen valmistautumisesta, ehostuksesta, pukeutumisesta ja miten kuvaukset etenee.
Lähetän teille myös esitietolomakkeen, jonka avulla pääsen tutustumaan teihin jo vähän ennen kuvausta.

Milloin vauvakuvaus on hyvä varata?

Varaa kuvaus hyvissä ajoin raskausaikana. Pyritään toteuttamaan kuvaus kun vauva on alle kaksiviikkoinen. Varataan kalenteriin kuvaus kaksi viikkoa lasketusta ajasta ja kun vauva syntyy sovitaan tarkka kuvauspäivä.

Vaatekriisi! Mitä päälle kuvaukseen?

Saatte ennen kuvausta sähköpostiin kuvausinfon, jossa on vinkkejä vaatevalintoihin. Aina hyvä valinta on vaalea yläosa tai muuten maanläheiset sävyt. Katso porfoliosta esimerkkejä, mitä muilla on ollut päällä kuvauksissa.

Mitä hintaan kuuluu?

Hintaan sisältyy itse kuvauskokemuksen lisäksi kuvauksen suunnittelu, valmistautumisohjeet sekä valmiit kuvatiedostot online-galleriassa, täysin käyttöoikeuksin.

Valokuvauksen lopullinen hinta määrittyy valitsemastasi kuvapaketin koon mukaan.
Teet päätöksen kuvapaketin koosta vasta, kun olet nähnyt koevedokset.

Sisältyykö matkakulut kuvauksen hintaan?

Matkakulut sisältyy hintaan Varkauden kaupunkialueella. Matkakulut kaupunkialueen ulkopuolella vuonna 2023 on 0,53€/km

Milloin saamme valmiit kuvat?

Saatte koevedokset kuvista 3-4 viikon päästä kuvauksesta. Kun olette valinneet lopulliset kuvat, lähetän laskun ja kun suoritus näkyy tilillä, otan kuvat loppukäsittelyyn.
Sesonki- ja loma-aikoina kuvien toimitusaika saattaa pidentyä.

Milloin kuvaus maksetaan?

Kuvauksesta lähetetään lasku koevedosgallerian toimituksen jälkeen. Kun lasku on maksettu, valitut kuvat otetaan loppukäsittelyyn ja valmiit kuvista saatte sähköpostilinkin, kun suoritus näkyy tilillä.

Hääkuvauksista maksetaan varausmaksu n. 6kk ennen hääpäivää.

Voiko kuvauksen maksaa osissa?

Hääkuvauspaketit voi maksaa kahdessa osassa.

Saako sinulta kuvatuotteita, kuten kiitoskortteja?

Kyllä vain! Vuoden 2023 alusta kuvatuotevalikoimaan tulee paljon uusia, laadukkaita tuotteita mm. folioita, printtejä ja kiitoskortteja sekä kuva-albumeita.

Kiitos hirmuisesti!

"Vautsi, aivan ihania ja ainutkertaisia kuvia! Ollaan tosi tyytyväisiä, ja olipa kiva ylläri nuo mustavalkokuvatkin. Kuvat tuntuu oman oloisilta, vaikkei etukäteen osattu oikein ajatella toiveita tarkemmin kuin että luontoa toivotaan ympäristöksi. Kuvauspaikka oli kyllä nappivalinta ja mukavalla tavalla jännittävä kokemus kaikkinensa. Ajattelin että valmiit kuvat tulee ehkä viikon päästä tai vähän ylikin, joten oli kyllä nopeaa palvelua sinulta."
-Anni & Kalle