Parikuvaus


Sinä + minä


Parikuvauksessa ikuistetaan sinun ja sinulle tärkeän ihmisen yhteys teille sopivassa paikassa luonnossa tai studion lämmössä. Parikuvaus sopii pariskunnille, ystävyksille ja jokaiselle jonka elämästä löytyy erityinen ihminen, jonka kanssa haluaa ikuistaa yhteisen hetken.

Kihla- ja hääkuvaus


Suurin niistä on rakkaus


Herkät kihla- ja hääkuvat teistä kahdesta.


Hääpäivänne on yksi elämänne tärkein päivä ja samalla aikataulutetuin, joten jos suinkin mahdollista, suosittelen varaamaan kuvaukselle aikaa vähintään tunnin. Kuvaus on teidän kahden oma hetki ja tilaisuus fiilistellä yhdessä tärkeää päivää.

Ikimuistoiset ja tunnelmalliset kuvat saadaan, kun kuvaukselle on varattu riittävästi aikaa. Tiesithän, että hääkuvauksen voi kuvata myös muuna kuin hääpäivänä, esimerkiksi samana päivänä koekampauksen ja -meikin kanssa.


Standard -paketti

Sisältää kuvauksen ja valitsemanne kuvapaketin sekä 5 tai 10 valmista kuvaa.Superior -paketti on suunniteltu teille, jotka haluatte kihla- ja hääkuvat, mutta haluatte tehdä itse kutsut ja kiitoskortit.

 

Hinta 320€ 

Paketti sisältää

- kihlakuvauksen ja 5 kihlapotrettia diginä

- hääpotrettikuvauksen ja 5 kpl hääpotretteja diginä All Inclusive -paketti on täydellinen teille, jotka haluatte kihla- ja hääpotrettien puhuvan samaan kieltä ja teettää näistä kauniista kuvista hääkutsut ja kiitoskortit elämänne kauneimpaan juhlaan.


Hinta alkaen 320€ sisältää kuvaukset ja yhteensä 10 kuvaa diginä. Lopulliseen hintaan lisätään kutsu- ja kiitoskorttien määrät sekä korttien suunnittelumaksu 60€/kortti. Korteista saatte koevedokset ennen tilauspäätöstä. 


Paketti sisältää 

- kihlakuvauksen ja 5 kihlapotrettia diginä

- kauniit paperiset hääkutsut valitsemastanne kihlakuvasta

- hääpotrettikuvauksen ja 5 kpl hääpotretteja diginä

- kauniit paperiset kiitoskortit valitsemastanne hääkuvasta