Studio


Mitä tämä studio merkitsee minulle?

Minulle tämä on ollut haave, jo jonkin aikaa. Studio on minulle tukikohta, johon voin tulla kuvaamaan omia projekteja, kehittämään studiokuvaustyyliäni,

oppimaan uutta ja kohtaamaan teitä, asikkaita, jotka mahdollistatte tämän kaiken.


Rakastan tämän studion tunnelmaa ja valoa. Täällä on hyvä henki ja tämä tuntuu juuri minun paikaltani. Täällä huokuu kiireettömyys ja lämpö.


Toivon että tämä studio on sinulle helposti saavutettavissa oleva kutsuva paikka, jossa voidaan poistaa sitä jäykkää leimaa, mikä valokuvausstudioihin useasti liitetään.


Toivon studioni olevan teille turvallinen tila, jossa voitte rentoutua, hengähtää, fiilistellä, olla juuri niitä keitä olette.

Sijainti


Studioni sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden Kommilassa, Savontie 30 A.

Talon kulmauksessa sijaitseva liikehuoneisto ja lattiasta kattoon yltävät ikkunat tuovat tilaan runsaasti luonnonvaloa. Studiolla voimme kuvata eri taustoilla ja kävelymatkan päästä löytyy myös upea järviluonto, joten luvassa on monipuoliset mahdollisuudet luoda upeita kuvamuistoja.

Usein kysyttyä

Haluaisimme kuvaukseen, mutta työvuorot/lomat ei ole vielä selvillä, voidaanko silti varata aika?

Ilman muuta! Tämä onkin paras keino saada kuvaus sille ajanjaksolle kun haluaa. Voimme sopia alustavan kuvausajan, esim. kuukausitasolla. Sitten kun teidän työvuorot selviää, tarkennamme kuvauspäivän ja ajan.

Miten valmistautua kuvaukseen?

Tulette saamaan hyvissä ajoin ennen kuvausta kuvausinfon, jossa on kerrottu kuvaukseen valmistautumisesta, ehostuksesta, pukeutumisesta ja miten kuvaukset etenee.
Lähetän teille myös esitietolomakkeen, jonka avulla pääsen tutustumaan teihin jo vähän ennen kuvausta.

Milloin saamme valmiit kuvat?

Saatte koevedokset kuvista kahden viikon sisällä kuvauksesta. Teillä on viikko aikaa valita lopulliset kuvat ja sen jälkeen otan kuvat loppukäsittelyyn. Sen jälkeen kestää noin viikko, kun saatte valmiit kuvat itsellenne.

Liity Sisäpiiriin


Sisäpiiriin liittyminen on helpoin tapa saada tietoa uusista kampanjoista, malli hauista, tapahtumista ja POP.UP -kuvauspäivistä.


Liity Sisäpiiriin jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevalla lomakkeella. Sähköpostia tulet saamaan noin neljä kertaa vuodessa ja voit poistua postituslistalta napin painalluksella, milloin vain haluat.

Tähän osoitteeseen lähetetään Sisäpiirin uutiskirje

"The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do."

—Andy Warhol

Palautteita
1 / 7

Boudoirkuvaus

Voin suositella Hannaa kuvaajaksi erittäin lämpimästi. Hannan käsissä voi huoletta heittäytyä kuvattavaksi vähemmissäkin vaatteissa, sillä Hannalla on todella ammattimainen ote ja loistavat visiot mm. asentojen, ilmeiden ym. ohjaukseen. Hanna saa takuulla parhaat puolesi kuvista esiin ja tunnelma kuvauksissa on rento ja luonnollinen!

1 / 7

Tietosuoja


Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriin. Yhteystietojasi käytetään yhteydenottoon kuvaukseen tai tuleviin kuvauksiin / tapahtumiin / HannaK Photoon liittyen. En koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.