Asiakaskokemus on mulle tosi tärkeetä. Haluan, että jokainen joka tulee mun studiolle kokee näin:


"Kotoisa vastaanotto alkaa aina jo tuulikaapissa <3 Ihan ku oltais fiilistelty lauantaipäivää kotiolkkarissa. Huippua taltioida näitä hetkiä just Hannan kanssa."

-Jutta

Perhekuvaus


"Ihan mahtavia on kyllä nuo sinun ottamat kuvat. Olet todellakin oikealla alalla. 


Olen jotenkin ihan sanaton, miten hyvin vangitsit kuviin tämän meidän kuljetun matkan kaikki tunneskaalat. Kiitos tuhannesti. 


Tiedän kuka meitä kuvaa jatkossa aina, kun kuvaajaa tarvitaan. ❤ "

-Outi

Perhekuvaus


"Vautsi, aivan ihania ja ainutkertaisia kuvia! Kiitos hirmusesti! Ollaan tosi tyytyväisiä, ja olipa kiva ylläri nuo mustavalkokuvatkin. Kuvat tuntuu oman oloisilta, vaikkei etukäteen osattu oikein ajatella toiveita tarkemmin kuin että luontoa toivotaan ympäristöksi. Kuvauspaikka oli kyllä nappivalinta ja mukavalla tavalla jännittävä kokemus kaikkinensa. Ajattelin että valmiit kuvat tulee ehkä viikon päästä tai vähän ylikin, joten oli kyllä nopeaa palvelua sinulta."

- Anni & Kalle

Boudoirkuvaus


"Kiitos Hanna, tämä oli kyllä mieleenpainuva ja onnistunut projekti. Olet kannustava ja ennakkoluuloton, en olisi uskonut että saat minusta nuinkin paljon irti."

- Kristiina

Rippikuvaus


"Olet kuvaajana tosi mukava ja mallin oli helppo ja rento heittäytyä mukaan kaikkiin ehdottamiisi asentoihin ja paikkoihin. 

Positiivinen ongelma kun on niin monta upeaa kuvaa joista pitäisi tehdä valinta!"

- Suna

Sisaruskuvaus


"Kiitos kauniista kuvista, jotka olivat juuri sitä, mitä toivoin. Liinun spontaani palaute heti kuvauksen jälkeen: "Äiti, se kuvaaja oli tosi kiva!” Tyttöjen viihtyminen ja rentous välittyy kuvista."

- Maria

Odotuskuvaus


"Hei, piti vielä tätä kautta kiittää mahtavasta odotuskuvauksesta. Kuvaus oli hieno kokemus kokonaisuudessaan ja pystyimme puolison kanssa rentoutumaan, kuvauskokemus toi itsevarmuutta. Kuvista tuli todella upeita ❤️ Ihanaa, että kotikaupungissa on näin mahtava valokuvaaja, jatka samaan malliin! ❤️"

- Netta & Juho

Boudoirkuvaus


"Voin suositella Hannaa kuvaajaksi erittäin lämpimästi. Hannan käsissä voi huoletta heittäytyä kuvattavaksi vähemmissäkin vaatteissa, sillä Hannalla on todella ammattimainen ote ja loistavat visiot mm. asentojen, ilmeiden ym. ohjaukseen. Hanna saa takuulla parhaat puolesi kuvista esiin ja tunnelma kuvauksissa on rento ja luonnollinen!

- Lotta

Vauvakuvaus


Kiitos sulle 💛 Jo ensimmäisen kuvasession jälkeen jäi niin lämmin fiilis et on pakko päästä uudelleen! Saatika sitten kun saatiin galleria näytille, oltiin aivan myytyjä 😍.

- Jutta

Lapsikuvaus


"Kuvat ovat aivan ihania ja kehuja on satanut kaikilta kelle niitä näyttänyt. Hienosti otit neidin huomioon ja hyvä fiilis jäi koko kokonaisuudesta. Kiitos vielä."

- Hanna-Maija

1 v- ja perhekuvaus


Kiitos aivan ihanista kuvista 😍 Haluttiin ikuistaa meidän 1-vuotias kuviin ja oli heti selvää, että haluamme Hannan kuvaavan meidän perhe. Kuvista tuli todella ihania ja oli vaikeaa valita, mitkä kuvat otetaan ❤️.

Kuvauksessa oli ihana tunnelma ja näitä kuvia on ihana katsoa vielä vuosienkin päästä ❤️ Kiitos taas mahtavalle kuvaajalle, olet huippu!

-Netta

40v hääpäivä


"Kiitos mukavista ja herkistä kuvista. Oli ihana kun olit ikuistamassa hääjuhlaamme. Olemme tyytyväisiä ja oli ilo tutustua sinuun. Olet rento, avoin, välitön, helposti lähestyttävä, tsemppaava, iloinen ammattilainen ja kiitosta on tullut myös vieraiden joukosta. Toivottavasti vielä kohdataan."

-Anne & Juha

Ristiäiset


"Kiitos paljon upeista kuvista 🤩. Kyllä on harmonisia ja upeita kuvia, ihan joka euron arvoisia ☺️."

-Sanna

Rippikuvaus


"Upeita ja monipuolisia kuvia,

aivan super-kauniita! Kiitos! 😍"

- Minni

Hääkuvaus


"Kiitos todella paljon hääpäivämme kuvamisesta! Me molemmat olemme suorastaan häkeltyneen iloisia siitä, miten mahtava tyyppi ja taitava tekijä kameran takana työskenteli. Sait kuvaustilanteet tuntumaan mukavilta, jännittäjät rentoutumaan ja nauramaan. Parempaa emme olisi osanneet edes toivoa. Odotamme iloisena valmiita kuvia ☺️."

- Veera

Kuorokuvaus


"Nää on ihan mahtavia nää kuvat! Oot kyllä huippu, ei ole helppoa saada tällaisesta porukasta näin vapautuneita ja

luontevia kuvia 🥰🎶!"

- Mari-Anni, kuoron johtaja


"Ihanat kuvat ja ihana kuvaaja!

Oli todella hauskaa olla mallina 😍"

- Kaisa, kuorolainen

Kuulostaako siltä, että mä voisin olla teille se oikea kuvaaja? Laita viestiä, niin suunnitellaan

teille oma kuvauskokemus.