Yhteistyökumppanit


Kun tarvitset apua hiusten tai meikin kanssa, voin lämmöllä suositella yhteistyökumppaneitani, jotka ovat valmiina loihtimaan sinusta parhaan version itsestäsi kuvauksia varten.

Studio Huoltamo -

Salla Pesonen


Salla Pesosen Studio Huoltamo tekee muuttumisleikin hiuksillesi Laivalinnankadulla.

Värjäykset, leikkaukset ja kampaukset ammattitaidolla. Sallalta luonnistuu myös meikkaukset.

Milla Stenman makeupartist


Ammattilaisen tekemässä meikissä tunnet olisi itsevarmaksi kuvauksessa ja voit olla varma, että meikki kestää koko päivän, myös salamavaloissa.


Millan työhuone sijaitsee Kauneushoitola Ihana Valossa Kauppakadulla, mutta tarvittaessa Milla tekee meikit myös HannaK Photon studiolla.

Kukkapuoti Lily_On_The_Green


Erikoissidontaan kouluttautunut floristi Anni Koponen tekee sinulle upean kukkaseppeleen, kimpun, tai muun asusteen kuvaukseen sekä upeat kimput ja vieheet juhlaan kuin juhlaan.

Limusiini Varkaus


Taksi Esa Nykänen Varkaudessa kyyditsee kesteihin tai muuten vain!

Kalustoon kuuluvat klassinen Lincoln-limusiini huippuluokan varustelulla sekä tilataksi, joka sopii myös liikuntarajoitteisille.


Yksiä perinteisimmistä limusiiniajoista ovat vanhojentansseihin ja niiden jatkoille, armeijasta vapautumiseen sekä ylioppilasjuhliin liittyvät kyydit. Kun kyseessä on tärkeä yhteinen hetki, haluat taatusti matkustaa tapahtuman arvolle sopivalla tavalla. Ykkösluokan kuljetus kuuluu asiaan häissä ja miksei myös hääpäivinä, kun haluat osoittaa arvostusta kumppaniasi kohtaan.

Piece Of Garden


Kun löysin Helin herkut, tiesin heti että hänen kanssaan haluan tehdä yhteistyötä.


Tässä Helin ajatuksia tuotteistaan

"Haluan, että tuotteistani välittyy paitsi puutarhan tuoreus ja raikkaus, myös pala sinua ja minua. Siihen liittyen voit tilata kauttani hyvinkin yksilöityjä tuotteita. Jos haluat tietyntyyppiset juhlat, suunnitellaan yhdessä teemaan ja/tai paikkaan sopiva kakku tai vaikka

koko menu!"

Varkauden Lasermerkkaus


Lari tekee teille vanerista niin kakunkoristeet, kiitoskortit kuin taulut haluamastasi kuvasta.

HannaK Photo - Piece Of Garden - Lily on the green

HannaK Photo - Piece Of Garden - Lily on the green

Sweetest Day Ever

Sweetest Day Ever

Mitä saadaan, kun yhdistetään kolme naisyrittäjää ja heidän intohimonsa?

Hannan, Helin ja Annin yhteistyöstä syntyi Sweetest Day Ever - toiminnallisia elementtejä ja herkkuhetken sisältävä paketti piristämään teidän päivää.

Tutustu
Tutustu