Moi, oon Hanna, äiti, vaimo ja yrittäjä. Ehkä myös sun tuleva valokuvaaja?


Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2015 asti. Ensin liikunta-alalla viisi vuotta ja nyt valokuvaajana.

Syksyllä 2019 aloitin valokuva-alan opinnot Outokummussa ja valmistuin valokuvaajan ammattitutkintoon syksyllä 2021.

Asun ja työskentelen Varkaudessa, mutta liikun ympäri Suomen, kun ’se oikea’ asiakas sattuu kohdalle.Valokuvaus on aina ollut tärkeä osa elämääni ja kamera on kulkenut matkoillani mukana nuoresta saakka. Itselleni on ollut aina tärkeää ikuistaa merkitykselliset hetket, paikat ja läheiset ihmiset valokuviksi, koska niiden avulla pääsen palaamaan noihin tunnelmiin aina uudestaan, ja miettimään, että mihin se aika oikein katoaa. :)


Tämän sivun kuvat minusta on ottanut Studio Saunio

Valokuvaajana rakastan ihmisten kohtaamista ja sitä, että saan olla mukana tallentamassa ikimuistoisia hetkiä. Minulle on erityisen tärkeää, että kuvattavat pystyvät nauttimaan kuvaushetkestä. Tässä työssä parasta on saada asiakas heittäytymään kuvaukseen täysin rinnoin, jotta kuviin välittyy persoona ja välitön tunnelma. Kuvauksiin voi siis tulla täysin huoletta ja omana itsenä, minä huolehdin kaikesta muusta.


Haluan tehdä töitä just minun tyyppisten ihmisten kanssa. Sen takia on tärkeetä, että meillä synkkaa. Koska silloin kun meillä synkkaa, saadaan parhaat kuvat ja sun/teidän on helpointa heittäytyä prosessin vietäväksi ja taikoja tapahtuu kuin itsestään. Jos susta tuntuu, että mä voisin olla just sulle tai teille se oikea kuvaaja ja mun portfolio sykähdyttää, ollaan yhteydessä.


Lopuksi vielä muutamia kauniita sanoja, siitä miten kuvauksissa käyneet asiakkaat on kuvailleet mua


Hanna on…

- iloinen, rento, lempeä, heittäytyvä, taitava

- aito

- aurinkoinen

- luotettava, avoin, rohkaiseva

- inspiroiva, luova

- rento, hauska, tarkka

- helposti lähestyttävä, inhimillinen, rauhoittava

- lämmin, sydämellinen, kannustava

- rempseä

- rohkea, luova, eteerinen

- asiakkaan yksilöllisesti huomioon ottava

Kaikkia jännittää, mutta jännitys hälvenee nopeasti, kun päästään
kuvaamaan. Mä autan sua, me ollaan tässä yhdessä.

-Hanna

Studio


Haave omasta studiosta toteutui kevättalvella 2021. Studio on minulle tukikohta, johon voin tulla kuvaamaan omia projekteja, kehittämään studiokuvaustyyliäni, oppimaan uutta ja kohtaamaan teitä, mun asiakkaita, jotka mahdollistatte tämän kaiken.


Rakastan tämän studion tunnelmaa ja valoa. Täällä on hyvä henki ja tämä tuntuu juuri mun paikalta ja täällä huokuu kiireettömyys ja lämpö. Toivon että tämä studio on myös sinulle helposti saavutettavissa, kutsuva paikka, jossa voidaan poistaa sitä jäykkää leimaa, joka valokuvausstudioihin useasti liitetään.


Studiolla on kodinomainen kuvausnurkkaus, johon voidaan tarvittaessa tehdä teeman mukainen kuvaus 'set up', mutta tämä nurkka toimii hyvin myös sellaisenaan. Kuvaustaustoja on musta, valkoinen, pinkki ja turkoosi sekä valokuvatapetti.


Toivon studioni olevan teille turvallinen tila, jossa voitte rentoutua, hengähtää, fiilistellä, olla juuri niitä keitä olette.

Sijainti


Studioni sijaitsee Savontiellä, Varkauden Kommilassa. Tämä talon kulmauksessa sijaitseva huoneisto ja lattiasta kattoon yltävät ikkunat tuovat tilaan runsaasti luonnonvaloa. Kävelymatkan päästä löytyy myös upea järviluonto, joten luvassa on monipuoliset mahdollisuudet luoda upeita kuvamuistoja. Maksuttomat parkkipaikat löytyvät ihan talon edestä, kadunvarresta.