Muotokuvaus


Sinä olet tähti


Muotokuvauksissa saat uniikit ja persoonalliset kuvat itsestäsi. Kuvaus ikuistaa merkkipäiväsi, mutta muotokuvaus ei vaadi välttämättä mitään erityistä syytä. Sinä ja persoonasi olette jo itsessään kuvauksen arvoisia. Suunnitellaan yhdessä sinun näköinen kuvaus, paikkaa, asua ja ehostusta myöten.

1 / 65

Valmistujais- ja rippikuvaus


Juhlapäivän tähtihetki


Tärkeä päiväsi voidaan ikuistaa kiireettömästi ulkona, persoonaasi sopivassa ympäristössä tai nopeammalla aikataululla studiolla. Halutessasi saat kauttani laadukkaat kiitoskortit suoraan kotiisi toimitettuna.

1 / 63

Boudoirkuvaus


JUHLISTA NAISEUTTASI


Boudoir (ranskaa), eli buduaari tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Boudoirkuviin pukeudutaan yleensä erilaisiin alusasuihin tai vaikka pelkkiin korkokenkiin. Kuvat ovat klassisen kauniita ja tyylikkäitä. Kuvissa korostetaan sinun parhaita puoliasi.


Tämä kuvaus voimaannuttaa. Saat muistoksi sensuellit ja herkät valokuvat itsestäsi. Kuvauksessa ikuistetaan kehosi juuri sellaisena kuin se on, kaikkine ominaisuuksineen. Tähän kuvaukseen olet aina sopivankokoinen ja -näköinen. Sinä itse päätät kuinka paljon haluat itsestäsi paljastaa.

Vink, vink: Tyylikkäät alusvaatekuvat ovat oiva huomenlahja tulevalle puolisolle.

1 / 55

Ole oman elämäsi supermalli!


voimaannu kuvistasi


Unohtumattoman kuvauselämys järjestetään yhteistyössä Studio Huoltamon Sallan kanssa.

Toiveidesi mukaan suunniteltu kuvaus toteutetaan "pitkän kaavan mukaan" joko studiolla tai sinua voimaannuttavassa kohteessa luonnon helmassa. Teema voi olla mitä vaan taivaan ja maan väliltä. Sinulla saattaa olla jo jokin idea tai ideoidaan yhdessä! Kuvauksia varten käyt ehostautumassa Sallan osaavissa käsissä, joten sinun tarvitse itse huolehtia meikistä ja hiuksista. Salla viimeisteleen lookisi, minä ikuistan sen kuviksi.


Asu ja asusteet suunnitellaan yhdessä hyvissä ajoin ennen kuvausta. Kuvaus sisältää yksilöllisesti suunnitellun kuvausmeikin ja -kampauksen, kuvauksen n. 60 min ja 5 kpl valmiita kuvia digitiedostoina.


Hinta 350€/hlö tai 450€/2 henkilöä.

1 / 3